Budkeep

Många kan relatera till att andrahandsmarknaden för lägenheter i Stockholm är knepig. En av våra grundare hoppade mellan korta hyreskontrakt under flera års tid – och många gånger överlappade inte kontrakten perfekt. Prylarna behövde ställas någonstas däremellan. Som en fattig student var självförvaringsmarknaden ur bilden, där det skulle kosta tusentals kronor bara för en månads förvaring och på det så tillkom dyra administrationsavgifter, hyrbil och släp. Vid ett tillfälle så överhörde en klasskompis hans problem. “Varför ställer du inte dina saker i mitt källarförråd istället?”. Sagt och gjort, sakerna behövde bara flyttas ett kvarter så ingen hyrbil behövdes heller. Väl i källarförrådet så kom idén. Tänk om vi kunde få alla att hitta denna “kompis”? Därav namnet. Bud, Keep – din förvaringsvän!

Budkeep drivs av Simon Oljemark och Oskar Bergkvist.

Vi brinner för hållbarhet och smarta städer och drivs av visionen att bidra till att skapa en hållbar förvaringsmarknad som har minimal miljöpåverkan.

Vi har öppna ansökningar inom utveckling (JavaScript, React/Native) och inom marknadsföring. Är du nyfiken och vill höra mer? Maila career@budkeep.com!